Followers

Sunday, January 16, 2011

rindu ~~

rinduuuuuuuu nyaa .
pada ckgu2 kem dulu .,
rinduu juga kat my hero .. hihii .
encik SARJAN COSMAS . hoho ~
and rindu kat kawan2 kem especially kawan roomates !
sgt2 rindu kehidupan di kem PLKN sg rait ., Miri .
tapi kalau hal hidup kwad kaki and kne bngun awal tuu .:-D
ehemm ~ langsung xrindu pun . hahahaha .

rindu tyme kumpul kt dewan .
kumpul ramai2 kn bezh tu .
hu ! tapi kalau suruh masok kem lagi .
totally i say NOOOooooooooo ~ !!
hahaha . xsggup dah nak msok lagi .,
xsggup nak ikot aktiviti kawad tu .
bdiri tgh2 panass .. xnak ! xnak ..!
and suddenly ni . ter-igt tyme FLYING FOX .
haha . punya la kecut + neves = bergegar kaki ku .=)
sekali dah try ase nak lagi plak taw . hahahah .:-D
lawak2 !! mcm2 kenangan yg LIMITED EDITION tyme dlm kem taw .
pade cpe2 yg tak kne pilih tu kire rugi la .
hahah . walau korang ase korang untung coz xkne pilih .
yela xlme pun 3bulan jer .
even khidupan kt sne xbebas dan bnyk aktiviti lasak .
atleast ada dah pengalaman kn ?
dr yg xde ? x rase RUGI ker ?? hahahaah .
sooo ~ jangan jeles . hoho ~ !!:-D

well ! sememang nya plkn nie ada bnyk baik nyer .
dpt kenal ramai kawan + kenalan bha . hahaaha
even tyme lam kem aku ade la kawan ma budak2 lumbawang and tamil .
blaja bhsa dorang . hahaha . syok taw .
sbgai balasan dorang blaja bhsa sarawak from me .!
aww ! tidak ka itu 1malaysia .:-D
heheh .
sememang nya aku rindu kalian semua kawan2 .
truely ! imyasfdm !!

No comments: