Followers

Tuesday, April 5, 2011

contest K.A.M.I. F.O.T.O.G.E.N.I.K !!


nak juin contest mamat ni pulak . huaha ! jum ler ramai2 juin contest ni . syarat2nyer tak lah susah mner pun . nak juin kene jadi follower thE LadY & Mr Vampire tu.
then, letakkan banner kat atas tu yg di-linkkan terus ke entry mereka .
pastu, sertkan 3 gambar korang yg fotogenik gitu ~ chewah !
attention !!
gambar pertama gambar solo,
then, gambar korang berduaan .
lastly, brulah gambar korang secara beramai2 atau groupie .

-contest ni akan berakhir pada 1 Mei 2011 . masih ada masa lagi untuk korang nak juin .
hadiah nyer blom diberitahu lagi tapi yg pasti bezhhh la ~ .
kemudian pastekan url korang kt komen.
ending, tag 5 org kawan anda and pastikan dorang twu yg mereka di-tag oleh anda .
the very last one . lengkapkan slogan "kami rasa kami patut menang contest ini kerana ....... " .

ni gambar aku sesorang . free ~ haha

ni aku berdua-duaan . bhahahaha .

ni aku ber-groupie . thihiee .

org yg aku nak tag adalah :-

slogan :
kami rasa kami patut menang contest ini kerana ..
kami rasa dunia ini kami yg punya bila bersama dan gambar merupakan kenangan yg abadi
dan menyatakan bhwa kami BAHGIA ! :)

1 comment:

The Lady & Mr Vampire said...

hya kamu!! heh. sory late sebab baru online..

markah dah dikira.. :)

and keep up to date with belog to see what happen next :))

btw, hadiah tu da post kat sidebar.. ada link ny..leu tgk..:D